OFYR: The art of outdoor cookingDe OFYR biedt een nieuwe manier van koken en maakt terrassen en binnenplaatsen extra warm en gezellig. Het outdoor cooking toestel bestaat uit een kegelvormige vuurschaal waarin houtblokken worden gestookt en is voorzien van een grote ronde bakplaat waarop gerechten kunnen worden bereid. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit, waardoor de plaat meerdere kooktemperaturen heeft.

De OFYR is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving, van tuin tot restaurantterras. Het vuur geeft binnen een straal van twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook in de winter buiten kan worden gekookt en gegeten.

In tegenstelling tot andere buitenkooktoestellen is de OFYR heel gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden rechtstreeks in het vuur, de plaat na gebruik even afnemen met een vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik. Bovendien kan de OFYR in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. Dankzij het driedelige moleculaire ontwerp kan de OFYR eenvoudig verplaatst worden. De kookplaat, vuurschaal en sokkel kunnen afzonderlijk worden verplaatst.

Afmetingen OFYR
Plaat: 100/50 cm diameter

Kegel: 25 cm hoogte / 97 cm diameter

Sokkel: 75 cm hoogte / 50 cm diepte