Op zoek naar een frituur waar u geen dure afzuiging voor nodig heeft? Kies dan voor de Perfect Fry, dť innovatie op het gebied van frituren. Een ventless frituur, die bovendien volledig reukloos is. Hierdoor past de frituur binnen vele concepten en kan het apparaat overal worden geplaatst, zoals bij benzinestations, barconcepten, (sport)kantines en bioscopen zonder dat u een afzuiging moet plaatsen.

Bovendien is de Perfect Fry erg gebruiksvriendelijk door programma’s die vooraf ingesteld kunnen worden. Zo wordt de kwaliteit en continuÔteit van producten altijd gewaarborgd. Door de volautomaat is het mogelijk om nieuwe producten te laden op het moment dat de eerste lading producten wordt gefrituurd. Deze tweede lading gaat automatisch frituren wanneer de eerste lading gereed is. Hier hoeft u niet bij te blijven staan, de lading wordt automatisch geleegd in de daarvoor bestemde opvangbak. Het product kan dus nooit verbranden. Na 20 seconden geeft het apparaat een waarschuwingssignaal wanneer het product hier nog niet is uitgehaald. De Perfect Fry zorgt hierdoor voor een hogere efficiŽntie op de werkvloer.

Ook als notenbrander kan de Perfect Fry worden ingezet. Hierbij is een groot voordeel dat door de filter de allergenen uit de lucht worden gehaald. Wanneer u de notenbrander binnen uw concept plaatst, waar mensen met een notenallergie mee in aanraking kunnen komen, zorgt het filter ervoor dat de beperkte lucht die wordt uitgestoten allergenenvrij is.

Voor de Perfect Fry biedt Horeca Innovatie Plein ook service- & onderhoudscontracten aan. Hierbij verzorgen wij voor u periodiek en preventief onderhoud aan uw apparaat en wordt u direct geholpen bij storingen. Zo voorkomt u onverwacht hoge kosten en bent u zeker van de juiste werking van uw apparaat. Ook over het schoonmaak- en onderhoudstraject informeren wij u uitgebreid en ontvangt u een reminder wanneer het weer tijd is om uw filter te vervangen. Hierdoor wordt de duurzaamheid van uw apparaat gewaarborgd.

Ga naar de website van Perfect Fry


.............................................................

Wilt u meer informatie over de Perfect Fry of heeft u interesse in een demonstratie?Neem dan contact met ons op via info@horecainnovatieplein of tel. 0161-234868