HOME Overzicht

  • Facebook
  • Linkedin

  Horeca Innovatie Plein (HIP) sinds 2013

  Het bedrijf Rob Schollen heeft een grote stap gezet op innovatief gebied en is sinds 2013 verder gegaan als Horeca Innovatie Plein (HIP). Samenwerken, verbinden, innoveren, ontwikkelen en duurzaamheid staat hierbij centraal. Met een sfeervol bedrijfspand aan de Oude Baan in Hulten, waar met meerdere partners wordt samengewerkt om contacten te verbinden om de klant volledig te voorzien in hun behoeften en wensen. Een gastvrije omgeving waar relaties van harte welkom zijn voor advies, service en de beste know-how. Ook organiseert HIP regelmatig kookdemonstraties in de volledig ingerichte professionele keuken waar u kennis kunt maken met apparatuur als de Josper, Turbochef, Perfect Fry en Fusion Chef.


  Eigenaar en innovator Rob Schollen heeft ruim dertig jaar ervaring in de horeca- en foodbranche en heeft samengewerkt met de top op culinair gebied. Al zijn kennis en ervaring heeft hij gebundeld en komt tot uiting binnen het team van HIP. Advisering over de juiste, professionele werkwijze in de keuken, conceptontwikkeling, begeleiding en advisering over professionele keukenapparatuur voor de horecasector zijn een paar voorbeelden van diensten waarvoor u bij HIP aan het juiste adres bent. HIP heeft gespecialiseerde kennis en uitstekende service in huis en kan daardoor een perfect passend advies uitbrengen over welke apparatuur of dienst het beste past bij uw wensen en zorg dragen voor de levering.
  Demodagen Josper Trainingscentrum Horeca Innovatie Plein  Zien Ún proeven wat de mogelijkheden van Josper zijn? De echte grillmasters nodigen wij uit om een demo bij te wonen bij Horeca Innovatie Plein! Binnenkort staan weer een aantal demonstraties met de Josper gepland, zorg dat je erbij bent!


  Maandag 6 maart 11.00 - 14.00 uur

  Woensdag 15 maart 11.00 uur - 14.00 uur

  Maandag 1 mei 11.00 uur - 14.00 uur

  Woensdag 10 mei 11.00 uur - 14.00 uur


  Interesse om deel te nemen aan een demo? Laat het ons weten via tel. 0161-234868 of info@horecainnovatieplein.nl


  Laatste nieuws

  Perfect Fry in het hele land

  Kent u de Perfect Fry al? De innovatieve ventless en geurloze frituur, die geen afzuiging nodig heeft. Op iedere locatie in te zetten en makkelijk in gebruik. Ook als notenbrander kan de Perfect Fry w...
  Lees meer »

  Josper Trendtour by Horeca Innovatie Plein: medio mei 2017, Barcelona

  Altijd al willen zien waar de Jospers nu echt vandaan komen? Dol op Spanje, lekker eten en Josper? Dan mag u de Josper Trendtour niet missen. Horeca Innovatie Plein organiseert medio mei 2017 een trip...
  Lees meer »

  Word lid van Josper & Friends en geniet van vele Josper voordelen!

  Word ook vriend van Josper! Like de Facebookpagina, upload een foto van jou met je Josper en mail naar Lees meer »